Infobladet October 2024

Saltsjöqvarn 2024-10-15


Elen stängs av 24 oktober

Den 24 oktober klockan 9–12 kommer elen att vara avstängd från och till eftersom PA:s Elservice ska elcertifiera vår fastighet. Elanläggningen ska betraktas som strömförande under hela tiden eftersom strömmen slås av och på utan förvarning. Så gör inga eljobb under de här timmarna!


Aimo tar över all parkering

Aimo Park sköter nu både garaget och utomhusparkeringen. Det innebär bland annat att våra gäster även kan parkera på Mannagrynstorget med besökskoderna.


Marknadsför vårt garage!

Det finns lediga platser i garaget, både vanliga och laddplatser. Om du vet någon eller några som söker plats så hyr SQSF ut även till externa gäster – och vi får en inkomst. Be dem kontakta Aimo Park!


Anmäl dig på vår anhöriglista!

Styrelsen har nu anhöriginformation till 13 lägenheter. Under hösten har vi haft vattenskador i flera lägenheter och i sådana fall är det värdefullt att snabbt kunna få tag i någon med nyckel till lägenheten.


WhatsApp-gruppen igång

Gör som 25 personer i vår förening redan har gjort, gå med i föreningens WhatsApp-grupp. Då kan du ha kontakt med dina grannar vad gäller stort som smått.


Kuriosa om broar

Tyvärr, Hästholmssundet fylldes med jordmassor under slutet av 1970-talet för att skapa säkra transporter för industrierna på holmen. År 1985 genomfördes en större ombyggnad av Kvarnholmsbron som blev ”tillplattad” och fick sitt nuvarande utseende. Trots förändringarna har bron fortfarande ett kulturhistoriskt värde.


Trevlig höst önskar styrelsen i BRF Utsikten 1 Saltsjöqvarn