Trivselregler för gästlägenheten

  1. Egen utrustning
   Lakan, påslakan, örngott, bad-, hand- och diskhanddukar samt tvål och schampo ska gästen hålla med själv.
  2. Tillgänglig utrustning
   Lägenhetens möbler och inventarier redovisas på särskilt inventarieförteckning, som finns i lägenheten.
  3. Städning
   Den medlem som har bokat har ansvar för att lägenheten är ren och välstädad när gästerna lämnar den. Skulle någonting ta slut/gå sönder var snäll och meddela styrelsen. Golvet tvättas genom fastighetsförvaltarens försorg varje vecka, men ska dammsugas efter varje enskild bokning. Det finns dammsugare i lägenheten.
   Toaletten ska tvättas och badrummet torkas rent. Ingen disk ska lämnas framme. Lämna lägenheten i det skick som du vill finna den nästa gång du hyr den.
   Om dessa krav inte fullföljs tillkommer en avgift på 500 kr. Det är viktigt att meddela styrelsen om lägenheten överlämnas i dåligt skick eftersom det är den som sist hyrt som blir betalningsskyldig.
  4. Rökning är inte tillåten i lägenheten

  5. Kontakt gällande felaktigheter och misskötsel av övernattningslägenheten
   Felaktigheter i lägenhetens fasta installationer anmäls till Fastighetsförvaltaren och i övrigt till styrelsen. Misskötsel, saknade och/eller trasiga inventarier samt kvarlämnade persedlar anmäls omgående till någon i styrelsen, med risk för att Du annars själv kommer att stå ansvarig. Namn och telefonnummer till ledamöterna i styrelsen finns i övernattningslägenheten.
  6. Var rädd om vår övernattningslägenhet!
   Om något försvinner eller går sönder kan det bli vår gemensamma kostnad att återställa i ursprungligt skick. Om ordningsreglerna inte följs tillkommer en avgift om 500 kronor. Alternativt kan styrelsen begränsa en viss lägenhets möjlighet att nyttja lägenheten genom att t ex spärra magnetnyckeln. Det är Din skyldighet som medlem att omgående meddela styrelsen om övernattningslägenheten inte har städats eller har misskötts på annat sätt. Det är vår gemensamma trevnad det handlar om, så lämna lägenheten i det skick som Du förväntar dig att finna den!