Välkommen att bo i vår gästlägenhet

Gstlgh_1Har du gäster som inte får rum hemma hos dig? Boka då vår fräscha gästvåning till dem.

Där finns en bäddsoffa med två bäddar och en hopfällbar extrasäng, som faktiskt inte alls är så obekväm. I köket finns porslin och bestick för sex personer och i badrummet en dusch. Lakan och handdukar tar gästerna med sig.

Boka på den elektroniska tavlan utanför tvättstugan med gula magnetbrickan eller via webbokningen här på hemsidan och betala 150 kr/dygn (i förskott!) genom överföring av beloppet till föreningens konto 8327-9 914 052 6121. OBS! Gör inte en betalning till bankgirot då krävs OCR-nummer.  Skriv in ditt lägenhetsnummer och de datum bokningen gäller som ett meddelande på överföringen (det finns inte plats för ytterligare information). Använd det lägenhetsnummer som gäller internt, finns överst till vänster på lägenhetsdörrens karm, inte det nya som Skatteverket använder.

Exempel: Lägenhet 2103 hyr från den 15 April 2018 i 3 nätter –> 2103, 180430, 3

Allt om bokning och betalning finns här!

Du ansvarar för att lägenheten lämnas i det skick du vill se den nästa gång dina vänner kommer. Städredskap finns. Läs mer om trivselregler här! Glöm inte lämna tillbaka nyckeln senast kl 13.00 avresedagen!

Gstlgh_2

Gstlgh_4

Gstlgh_5

Gstlgh_6

Gstlgh_3