Kolla att månadsavgiften blivit rätt dragen för april!

Vår ekonomiske förvaltare Frubo har bett oss informera om följande.

Tyvärr hade det blivit ett fel när Frubo skickade betalningsuppdraget till bankgirocentralen inför slutet av april. De har nu skickat ut en korrekt E-faktura till berörda banker men om det ligger en autogiroavisering med förfallodag 30/4 så kommer den med största sannolikhet inte dras.

Kolla därför efter den sista april att det har dragits pengar för månadsavgiften eller om det t.o.m. skett en dubbelbetalning. I så fall ska du som medlem själv kontakta Frubo, tel. 013-374080, e-post: sofie.alvemal@frubo.se  Ingen kommer att få någon påminnelseavgift och Frubo gör eventuell återbetalning så fort som möjligt.

Frubo ber om ursäkt för det inträffade.

För styrelsen den 29 april 2019
Carin Callerholm,  kassör

Author: Webbredaktören

Sjökvarnsbacken 12, 3 tr 070-313 2171