Information gästlägenheten

Nyckelskåpet till gästlägenheten fungerar igen.
För att undvika framtida problem bör vi och våra gäster vara försiktiga när vi öppnar skåpet. Undvik att dra i “skåpöppnaren” innan magnetlåset har givit “gröngubbe” med hjälp av pluppen.
Observera att nyckeln bara kan hämtas ut efter kl 14 och före kl. 20 den första dagen lägenheten är bokad.
Hälsningar styrelsen Utsikten 1

Post Navigation

 
air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online