Problem med sopsugen

Hej alla,

Det är fortsatta problem med sophämtningen pga tekniska problem med soprören samt sjukdomsbortfall hos entreprenören som tömmer rören. SQSF som ansvarar för rören för vår räkning är i konstant kontakt med kommunen i ärendet men de tror inte att problemet kommer vara avhjälpt förrän om några dagar. Så de uppmanar alla boenden att inte kasta sopor i rören för tillfället. Vi återkommer så fort vi har någon mer information i ärendet.

/Styrelsen

Post Navigation

air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online