Info gällande problem med sophantering i området

Hej,

Som alla förmodligen har märkt har vi haft stora problem med sophanteringen den senaste månaden. Vi har idag den 4:e september kontaktat SQSF som ansvarar för sopsugen i området för att få en uppdatering av läget. Det svaret vi har fått från ansvariga på SQSF är:

Det finns 3 grundorsaker till problemen:

1. Utebliven hämtning vid 2 tillfällen de senaste 2 veckorna.
2. Folk har pressat ner kartonger och annat bråte i sopsugarna. (Väldigt viktigt att vi tänker efter
vad vi kastar i soprören)
3. Suez (underentreprenör ) har enligt SQSF:s förmenande inte ägnat tillräcklig tid vid hämtning.

De har en intensiv dialog i frågan med kommunen och de hoppas på en lösning omgående

/Styrelsen

Post Navigation

air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online