Problem med nyckelskåpet till gästlägenheten

Hej Alla,

Vi har fått problem med nyckelskåpet där nyckeln till gästlägenheten finns. Så just nu om  ni har bokat lägenheten så får ni kontakta Carin Callerholm som bor i 12:an för att få ut nyckeln.

Kontaktuppgifter till henne är:

Tel: 073 386 75 78

Mail: ccallerholm@gmail.com

 

Vänlig hälsning,

Styrelsen

Post Navigation

 
air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher asics pas cher scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet scarpe valentino outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online